Na oficiálním Twitteru hry Ghostrunner jsme se dočkali nečekaného oznámení. Hra dorazí v roce 2021 i na konzole nové generace. Tedy na PlayStation 5 a Xbox Series X/S. K tomu všemu pokud si hru pořídíte už teď v říjnu/októbri, dostanete poté kopii na novou generaci zcela zdarma.

Jak si můžete všimnout v twitterovém příspěvku, nemáme k dispozici žádné info ohledně data vydání verze pro PlayStation 5 či Xbox Series X/S. Takže pro tuhle chvíli si budeme muset vystačit s tím, že vůbec nějaká vylepšená verze vznikne.

Ghostrunner je kyberpunková akční hra zasazená do temné metropole. Zde se ujmete role nindži s kybernetickými vylepšeními. S ním se pokusíte si probít cestu skrz město, ve kterém vám jde snad každý po krku. Naštěstí jste ozbrojeni svojí věrnou katanou, která vám pomůže s vašimi problémy.

Přečtěte si také: Ve slasher hororu In a Violent Nature budeme příběh sledovat očima nemrtvého vraha

Světlo světa spatří Ghostrunner již 27. 10. na PlayStation 4, Xbox One a PC. Pokud vás hra zaujala, doporučuji si ji koupit ještě před vydáním. Jelikož na PS4, pokud si tedy platíte PS Plus, a PC si ji v tuhle chvíli můžete pořídit s 20% slevou a na Xbox One s 10% slevou. Což se rozhodně vyplatí!