Společnost Nvidia spustila beta verzi své streamovací služby na zařízeních s operačním systémem iOS. Na iPhone a iPadech funguje GeForce Now skrz internetový prohlížeč Safari od Apple. Nvidia tak obchází zákaz Applu týkajících se samostatných aplikací pro streamování. Kvůli tomu nedávno narazil Microsoft se svým xCloudem, ale i on plánuje spustit xCloud prostřednictvím Safari. Apple chce, aby hry, které hráči na iPhonech a iPadech budou hrát, byly vydány samostatně přes App Store, kde je možné produkty hodnotit. Plus z nich má Apple provize - nejen za nákup aplikace, ale také z mikrotransakcí.

Streamování her z prohlížeče tento zákaz obchází. Ostatně, už kdysi společnosti Nvidia i Microsoft avizovaly, že hodlají nařízení Applu obejít tímto způsobem.

V současné době v beta verzi GeForce Now pro iOS najdeme hry jako Trials Rising, Runescape, Elite Dangerous, Poker Club, Bridge Constructor: The Walking Dead a Bee Simulator. V dohledné době se má přidat ale také Fortnite od Epic Games. Populární bezplatná battle royale akce byla z App Store odstraněna poté, co Epic zkoušel vlastní platební bránu. Následně začala soudní bitva, jež nadále pokračuje.

Zástupce GeForce Now přiznal, že ve spolupráci s Epicem pracují na dotykové verzi Fortnite. Nicméně, služba bude na iOS podporovat i gamepady. Po vydání má být dostupný i Cyberpunk 2077 od CD Projektu RED.

GeForce Now je možné vyzkoušet zdarma, relace je omezena na jednu hodinu. Placená verze prodlužuje relaci a přidává podporu RTX.

Streamovací služba GeForce Now byla oznámena na začátku roku 2018. Podle nejnovějších informací má 5 milionů registrovaných uživatelů. Ti mají přístup k 750 hrám od 250 vydavatelů. Seznam titulů se postupně rozrůstá.