Společnost Nvidia pokračuje v rozšiřování podporovaných her v GeForce Now. Streamovací služba nově podporuje akci Arma Reforger, kterou pohání nejnovější engine českého studia Bohemia Interactive zvaný Enfusion.

Hra se odehrává na konci 80. let a hráče zavede zpět na fiktivní ostrov Evron známý z prvního dílu série Arma: Cold War Assault. Aktuálně je dostupná v rámci předběžného přístupu a potěší zejména příznivce multiplayeru.

Do knihovny služby také přibývají tři naprosté novinky vycházející tento tyden. Jde o tenisovou simulaci Matchpoint - Tennis Championships, sci-fi strategii Starship Troopers - Terran Command a RPG Sword and Fairy Inn 2.

Léto je ideální dobou na dohánění herních restů a GFN má kromě multiplayerových her širokou nabídku podporovaných příběhových titulů: např. RPG jako je Genshin Impact nebo Lost Ark, případně filmový zážitek Life is Strange: True Colors.

Členové mají také poslední šanci prozkoumat zvláštní řádek v aplikaci GeForce Now s letními slevami na Steamu. Akce brzy končí.

Kompletní seznam aktuálně přidaných her:

  • Matchpoint - Tennis Championships (novinka, Steam 7. 7.)
  • Starship Troopers - Terran Command (novinka, Epic Games Store 7. 7.)
  • Sword and Fairy Inn 2 (novinka, Steam, 8. 7.)
  • Arma Reforger (Steam)