Populární simulátor čerpací stanice Gas Station Simulator získá zanedlouho bezplatné rozšíření v podobě myčky aut. To bylo oznámeno koncem října a hráčům se otevře 27. 1.

Myčku aut si budete moci postavit na své čerpací stanici počínaje základní, vcelku klasickou variantou. Zde se budete muset postarat o auta zákazníků, umýt každý povrch vozu a podle toho, jak moc je tam nečistoty, vyčistit některá místa vícekrát.

Automyčka přijde s různými úrovněmi a vylepšeními až po plně automatizovanou myčku, kde toho na rozdíl od té základní moc dělat nebudete. Tedy kromě doplňování prostředků…

PORT PRO KONZOLE AŽ KONCEM ROKU

Tvůrci zároveň pod twitterovým příspěvkem odpovídají i na četné dotazy, kdy se vlastně hra dostane na konzole:

„Zatím nemáme žádné konkrétní informace, ale vydání se plánuje na tento rok. Jakmile budeme moci sdílet další podrobnosti, učiníme oznámení.“

Gas Station Simulator by měl vyjít pro konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a i Nintendo Switch. Zároveň vývojáři pracují i na novém simulátoru v podobě opuštěné restaurace Road Diner Simulator. V tomto simulátoru si koupíte opuštěnou restauraci, kterou budete mít za úkol postupně zdokonalovat a obnovit ji tak do její zašlé slávy. Vydání je plánováno na tento rok.