Začalo to příspěvkem na Twitteru, následovala možnost předobjednávky hry na PS Store a nyní vyšel i trailer včetně data vydání. A asi netřeba připomínat, že se jedná o jednu z nejočekávanějších her na PS4. A k tomu všemu známý Hideo Kojima dnes také na svém Instagramu vydal tento obrázek. 

Doposud bylo o Death Stranding známo velmi málo. Poprvé jsme se o hře dozvěděli v roce 2017, následovalo představení na E3, kde jsme se nedozvěděli v podstatě vůbec nic, ale na to už jsme si u Kojimi vlastně zvykli. Norman Reedus taktéž pro novinkový server Metro sdělil, že Death Stranding je v zásadě pozitivní hra, avšak je i strašidelná a depresivní zároveň. Kojima je podle něj génius a koncept Death Stranding je údajně nadčasový. „Namísto zabíjení všeho kolem to všechny spojuje," popsal Reedus. Dále už se objevovaly jenom menší "nápovědy" na Twitteru, avšak nyní můžeme poprvé vidět i plnohodnotný gameplayový trailer.

Z toho jsme se sice moc o příběhu stále nedozvěděli, zato nám ale byla ukázána část gameplaye včetně souboje a stealthu. Též jsme mohli vidět hlavní postavu jezdit na motorce po velkém otevřeném světě. Vidíme zde i jakési separatisty se speciálními schopnostmi. Celým trailerem nás navíc doprovází skvělý soundtrack.

Můžeme se taktéž těšit na skvělé obsazení, které, jak už víme, zaujme v hlavní roli herec Norman Reedus známý především z The Walking Dead, stejně tak Mads Mikkelsen, Lea Seydoux, Lindsay Wagner, Guillermo del Toro nebo Troy Baker. Už teď hra vypadá skutečně skvěle, tak snad se už brzy dozvíme víc informací

A dokonce je už teď možné si hru předobjednat. Death Stranding vychází už tento rok, a to přesněji 8. listopadu. Jak se trailer líbil vám? Těšíte se na vydání hry samotné?