Čínský vývojář Zeng Xiancheng ze studia FYQD v rámci Gamescomu připomenul gameplay ukázkou svou singleplayerovou fist-person akci Bright Memory Infinite. Zvolil k tomu filmové záběry, pěkné prostřihy a bitvu s bossem. Jeden by nevěřil, že na tomhle projektu dělá jeden jediný člověk.

Vypadá to, že Xiancheng ukázal různorodost své hry, ve které budeme nejen zběsile střílet, ale také využívat katanu. Bright Memory Infinite se odehrává v roce 2036 a kombinuje klasickou střílečku z pohledu první osoby se samurajskými akcemi. Hlavní hrdinou je Shelia, která ovládá futuristické pistole, kulomety i katanu. K tomu dokáže běhat po zdech.

„Bright Memory: Infinite se odehrává v rozlehlé futuristické metropoli v roce 2036. Na obloze po celém světě se objevilo něco podivného a vědci nemohou najít žádné vysvětlení. Agentura pro výzkum nadpřirozených jevů (SRO) vyslala agenty do různých oblastí, aby tento jev prozkoumali. Brzy vyšlo najevo, že tyto podivné události mají souvislost s prastarým tajemstvím – dosud neznámou historií dvou světů, která co nevidět vyjde najevo...,“ popisuje tvůrce příběhové pozadí.

Přečtěte si také: Vyhoďte ponožky ze sandálů, módní policie přichází - Fashion Dreamer

Bright Memory Infinite vyjde v roce 2021. Hra se prezentuje zejména pro Xbox Series X, Xbox One a PC, ale Zeng Xiancheng vysvětluje, že nejde o exkluzivitu. Na Bright Memory Infinite se tak mohou těšit i majitelé konzolí PlayStation 5 a PlayStation 4.