Známe značky, jako je Barbar Conan, Solomon Kane, Mutant Year Zero, Kult či Kull of Atlantis, byly dlouhou dobu v rukou společnosti Cabinet Group. To je ale minulostí, norské videoherní studio Funcom získalo Cabinet Group společně se všemi značkami.

Je vidět, že Funcom má s jednotlivými značkami velké plány. Rovnou totiž vzniká firma Heroic Signatures, která bude mít na starost veškeré značky Cabinet Group a bude dceřinou společností studia Funcom. Heroic Signatures se nebude soustředit pouze na vývoj her, ale přivede známé značky na různé platformy zábavního průmyslu. Kromě her můžeme očekávat filmy, seriály a různé sběratelské předměty.

Pozitivní je, že se již pracuje na jednom dosud neoznámeném projektu, o kterém něco málo prozradil výkonný ředitel Funcomu Rui Casais.

„V tuhle chvíli dohlížíme na vývoj dosud neoznámené hry, která kombinuje postavy z univerza Roberta E. Howarda. A když spojíte znalost her Funcomu a znalost TV/ zábavy, vydavatelství a licenčního odvětví Heroic Signatures, dělá to skvělé místo pro posunutí tohoto podniku na další úroveň. Jak pro fanoušky slavných značek, tak i pro nás přicházejí vzrušující časy.“

Spoluzakladatel a bývalý výkonný ředitel Cabinet Group Fredrik Malmberg se stane prezidentem Heroic Signatures. Tohle spojení viděl jako skvělou příležitost, díky níž by mohl své studio posunout zase o kus dál. Dle něj totiž dosáhli jako nezávislé studio bodu, kdy pro pokrok potřebují více zdrojů a lepší zázemí, což jim spojení s Funcomem umožní.

Uvidíme, co z tohoto spojení nakonec vyleze, ovšem, než se dostaví nějaké hmatatelné výsledky, bude to ještě trvat. Můžeme tak jen doufat, že se dočkáme zajímavých herních titulů, které nás zavedou nejen do univerza Roberta. E. Howarda.