Tanečky Krata ve Fortnite jsou pro mnohé fanoušky ikonického hrdiny PlayStationu nevkusné a nevhodné. Stejně možná budou mluvit příznivci Xboxu, potažmo Master Chiefa z Halo, který si to nyní zamířil do populární battle royale akce.

Master Chief se stal součástí páté sezóny druhé kapitoly Fortnite, oznámilo studio Epic Games v rámci The Game Awards 2020. Jde samozřejmě o outfit, stejně jako v případě severského zabijáka bohů.

Současně byla do Fortnite Creative přidána mapa Blood Gulch z Halo: Combat Evolved, na mapě můžete bojovat v režimu Capture the Flag. Hráči se pak mohou těšit na postavy Daryl Dixon a Michonne z The Walking Dead. Jejich skiny budou ve hře dostupné od 16. 12. letošního roku.

Přečtěte si také: Fortnite vstupuje do další sezóny s hrdiny seriálu Mandalorian

Jak vidno, naplňují se spekulace. Epic to s Gaming Legends sérií ve Fortnite myslí vážně a my můžeme pouze hádat, kdo další do battle royale bitvy zamíří.

Fortnite je dostupné pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (přes Epic Games Store) a Android. Battle royale je free-to-play