Ve čtvrté sezóně oblíbeného Battle Royale Fortnite se objevila záhadná látka, která pokrývá postupně celý ostrov. Chrome se snaží vše zkonzumovat a podle všeho může napadnout i vás a propůjčit vám zajímavé schopnosti. Chrome rovněž vybudoval novou lokaci: Herald’s Sanctum.

Pokud se necháte ovládnout Chromem, získáte přístup k lepším zbraním. Můžete procházet zdmi či se skoro jak ze Splatoonu přesouvat rychleji loužemi posetými po mapě. Aby toho nebylo málo, na scénu se dostává nová záporná postava - zdá se, že někdo Chrome ovládá a není pochyb o tom, že společně s přáteli se budete muset proti tomuto nepříteli postavit.

Více odměn na vás ale čeká v trezorech! Pokud narazíte na klíč, který se nachází v různých částech ostrova, můžete s ním odemknout jeden z trezorů, který obsahuje výjimečný loot. Zatímco menší trezory potřebují jen jeden klíč, tak větší, nebezpečnější trezory vyžadují klíče dva.

Battle Pass odemkne Paradigm. A sladkou velkou odměnou je Spider-Gwen, společně s dalšími postavami: Bytes, Grriz, Meow Skulls, Lennox Rose, Twyn a později... The Herald!

Aby toho nebylo málo, po celé mapě narazíte hned na několik levitujících struktur. Pokud vás napadnou nepřátelé, můžete si vytvořit rychlý bunkr. Nebo najít vystřelovací rampu, která vás dostane do létajících městeček.

Kapitola Paradise rozhodně klame názvem a připravuje digitální event pro nadcházející Halloween. Nabízí strašidelnější témata, skiny a obecně temnější atmosféru po celkem „zábavném“ létě. Hráči Fortnite mají opět co objevovat.

Hra Fortnite je zdarma ke stažení skrz Epic Games Launcher, PlayStation Store, Xbox Store a Nintendo eShop a nabízí placený Battle Pass. Odměny jsou jak pro hráče zdarma, tak pro platící zákazníky. Výhoda tohoto Battle Royale je, že placením nezískáváte kompetitivní výhodu, ale pouze kosmetické odměny.