Pokud jste si mysleli, že jste ve Fortnite zažili už úplně všechno, tak si to už nemyslete, protože nikdy nevíte, co si vymyslí vývojáři z Epic Games. Důkazem je třetí sezóna třetí kapitoly tohoto bezplatného battle royale hitu. Ta se jmenuje Vibin a přináší ostrov, který je jednou velkou párty.

Můžete skákat ve vodopádech, jezdit na příšerách, odvázat se na horské dráze a bavit se novým arzenálem zbraní. Fanoušci za největší lákadlo považují jízdu na zvířatech. Například při jízdě na vlkovi můžete stále bojovat a spravovat své vybavení.

Zbrusu nová lokace byla pojmenovaná Reality Falls a jde o téměř kouzelný les, jenž hýří chladnými barvami, jako je modrá, tyrkysová a fialová, aby odpovídal rozmarným a nádherným pocitům této sezóny. Právě tady najdete houby, houbové skákačky a fialové stromy, kde můžete objevit semínko reality. To vás po zasetí odmění vysoce kvalitními předměty.

Další významnou novou lokací této sezóny je jeskyně Rave Cave. Ta se proměnila v nepřetržitě fungující noční klub, včetně tanečního parketu, kde můžete vypustit všechny své emotikony.

Mezi novými skiny zase najdeme Darth Vadera ze Star Wars a profesora archeologie Indiana Jonese.

Neviděli jste konec předchozí sezóny, tak pro vás Epic má speciální video: