Dr. Martin Luther King Jr. je velmi důležitou a významnou osobností naší historie. Byl to velký bojovník za občanská pravá, za což také v roce 1964 obdržel Nobelovu cenu za mír. Velmi proslulý je také jeho sedmnáctiminutový projev pojmenovaný „I Have a Dream“. Ten si nyní můžete poslechnout v interaktivním zážitku March Through Time, který dorazil do Fortnite.

Osobu Dr. Martina Luthera Kinga Jr. a jeho úspěchy můžete prozkoumat díky studiu TIME a členům komunity Fortnite Crew. March Through Time vás přenese do D.C. 63, což je předělaná verze Washingtonu D.C. O jeho postavení se postarali ChaseJackman, GQuanoe, XWDFr a YU7A. Díky nim se tak můžete podívat na Lincolnův památník a United States National Mall, kde Martin Luther King přednesl svůj ikonický projev „I Have a Dream“ týkající se občanských práv.

V průběhu hrání March Through Time budete plnit různé minihry, které vám postupně budou odkrývat zajímavosti a informace ohledně Martina Luthera Kinga. Kromě toho vás seznámí s jedním z hlavních motivů Lutherova projevu, kterým není nic jiného než „postupujeme vpřed, když spolupracujeme.“ Navíc, když dokončíte všechny úkoly, obdržíte speciální sprej D.C. 63.