Nejprve tu byl Kratos a následně dorazil Master Chief, k tomu všemu to vypadá, že dříve nebo později dorazí Lara Croft. Epic Games rozhodně neváhají a přidávají do svého battle royale titulu spousty skinů nejen z videoher, ale také z popkultury. Skinů na motivy známých postav najdeme ve hře mraky a podle všeho se jejich rodinka rozroste o slavnou bojovku Street Fighter V od Capcomu.

Víme tak díky velkému úniku informací, které se týkají páté a šesté sezóny. Ty naznačují návrat skinů jako je Midas či Kevin the Cube, ovšem tím nejzajímavějším je další velký crossover, který nás tentokrát zavede do světa Street Fighter 5 od Capcomu. Přesněji by se mělo jednat o skin, který bude zobrazovat jednu z ikonických postav série, hrdinu jménem Ryu.

Jak už tomu u odhalování crossoverů do Fortnite bývá, tak první detaily o nich se vždy dozvídáme díky portálům na ostrově. Nedávno se takto dostala na světlo informace ohledně události, která propojí Fortnite se světem Trona. A dnes tu máme odhalení crossoveru se Street Fighter V, za což můžeme děkovat ShiinaBR, který na svůj Twitter přidal příspěvek se scénou a hudbou z nového Skirmish portálu.

Pozadí dosti připomíná scenérii ze Street Fighter 2 Suzaku Castle, zatímco hudba by měla být temnou verzí Ryuovy znělky. Navíc když vezmeme v potaz, že Ryu je jednou z oblíbených postav série, jeho objevení ve Fortnite je téměř jisté, pokud se tedy crossover opravdu uskuteční. Otázkou je, jaké další postavy by mu dělaly společnost.

Nebylo by to poprvé, co se Street Fighter objevil v nějakém jiném titulu. Bylo tu například propojení s bojovkou Tekken od společnosti Bandai Namco. Ryu se navíc objevil také jako hratelná postava v sérii Super Smash Bros. Na tom, že by se měly postavy ze Street Fighter objevit ve Fortnite, tedy není vůbec nic divného.

Fortnite si v tuhle chvíli zahrajete na PC, Xboxu One a Series X/S, PlayStationu 4 a 5, Nintendu Switch a mobilních zařízeních s operačním systémem Android.