Dnes na PC a poslední dvě generace konzolí PlayStation a Xbox vyšlo finále první řady videoherního hororu The Dark Pictures Anthology.

Studio Supermassive Games přináší hráčům díl The Devil in Me, který se zaměřuje na štáb dokumentaristů, jenž cestuje do novodobé repliky vražedného zámku sériového vraha H. H. Holmese.

Co vás čeká? To z části ukazuje launch trailer nahoře. Hotel měl být ideální kulisou pro novou epizodu. Záhy po příjezdu štáb zjišťuje, že je někdo pozoruje, a dokonce s nimi manipuluje. V sázce je tak najednou mnohem víc než jen sledovanost.

„Nic tu není, jak se zdá a vybavení hotelu je k smrti dobré! Prozkoumejte každičký kousek hotelu postaveného pro návštěvníky Světové výstavy. Pomocníka vám budou dělat nové herní prvky, například inventář postavy, hádanky s nástroji a rozšířené možnosti pohybu – běh, skok a šplh,“ přibližuje situaci tisková zpráva.

„Pokuste se uniknout z mučivých spárů této zvrácené zrůdy, co se za každou cenu hodlá stát nejnebezpečnějším americkým sériovým vrahem. Přežijete vražedné pasti, které jsou výplodem jeho choré mysli?“

Během jara příštího roku na PlayStation VR2 vyjde The Dark Pictures: Switchback VR. Druhou sezónu ale zahájí The Dark Pictures Anthology: Directive 8020. Hra byla předčasně odhalena. Těšit se můžete na děj odehrávající se na vesmírné lodi Cassiopeia, kde se panika ve sci-fi prostředí jistě posune na novou úroveň.