Konec čekání. Společnost Sony právě oznámila, že očekávané God of War: Ragnarök vyjde 9. 11. letošního roku na PlayStation 5 a PlayStation 4 ve hře budou české titulky.

Zároveň byl zveřejněn krátký filmeček pojmenovaný Father and Son (táta a syn), který ukazuje některá nebezpečí, kterým Kratos a Atreus budou čelit s blížícím se Ragnarökem, koncem světa.

Došlo také k rozbalení sběratelské edice God of War Ragnarök, které si vzal na starost herec Thora Ryan Hurst a art director studia Santa Monica Rafael Grassetti.

Pokud jste čekali na nové gameplay záběry, tak bohužel. Vystačit si musíme s první herní ukázkou ze září 2021.

Dole se ještě detailněji podíváme na jednotlivé edice a k dispozici jsou také nové obrázky.

EDICE God of War: Ragnarök

Pokud si God of War Ragnarök předobjednáte před vydáním, obdržíte kosmetické věci Kratos Risen Snow Armor a Atreus Risen Snow Tunic. Jedná se se o skin pro Krata a Atrea.

Standardní edice, která se v době vydání jmenuje Lauch Edition (startovní edice) se bude prodávat fyzicky a digitálně. Pokud si ji zakoupíte na PS4, může později upgradovat na verzi pro PlayStation 5 za 10 eur. V přepočtu 250 Kč.

Digitální Deluxe Edition zahrne další bonusy, včetně speciálního skinu Darkdale pro Krata a Atrea, oficiální digitální soundtrack, digitálními mini artbook od Dark Horse, sadu avatarů a motiv pro PS4.

God of War Ragnarök Collector’s Edition je uložena v krabici představující svatyni Strážkyně vědomostí, na kterou Kratos a Atreus narazili ve hře God of War z roku 2018. Také zobrazuje příběh mocné věštkyně zvané Gróa, která jako první měla vizi o konci světa.

Po otevření krabice uvnitř najdete kód ke stažení plné hry God of War Ragnarök pro PlayStation 4 a PlayStation 5, steelbook ztvárňující medvěda a vlka, řezby Vanirských dvojčat, sadu trpasličích kostek, velmi detailní repliku kladiva Mjölnir (16”) a vše z digitální deluxe edice.

Jötnar Edition nabízí sedmipalcovou vinylovou desku se dvěma skladbami od skladatele Beara McCrearyho, sadu odznaků Falcon, Bear a Wolf, která symbolizuje rodinu hlavních hrdinů, legendární prsten Draupnir v červeném látkovém sáčku, brokovou sadu kostek, látkovou mapu zobrazující každou z devíti říší mytologického stromu Yggdrasil a další věci ze sběratelské edice a digitální deluxe edice.

Předobjednávky na hru God of War: Ragnarök budou spuštěny v pátek 15. 7. 2022, včetně obchodů v Česku a na Slovensku.

NOVÉ OBRÁZKY