Povedený filmeček na Farming Simulator 22 odhalil datum vydání. Hra vyjde 22. 11. letošního roku na PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a Stadia. Ve hře budou české titulky.

Současně došlo ke spuštění předodobjednávek. Když tak učiníte, získáte balíček CLAAS XERION SADDLE TRAC, který obsahuje celkem pět strojů:

  • CLAAS XERION 4200 SADDLE TRAC
  • KAWECO XERION SADDLE TRAC Tanker
  • KAWECO XERION SADDLE TRAC Semi-Trailed Tanker
  • KAWECO OPTI-JECT 800
  • KAWECO Front-Unit
Přečtěte si také: Farming Simulator 22: Kopce, památky a pole všech tvarů a velikostí na americké mapě

V závislosti na regionu na obálce standardní edice hry bude Massey Ferguson 8S, Fendt 900 Vario, Case IH Magnum 340 nebo Zetor Crystal. V prodeji bude také sběratelská edice s PC verzí hry. Ta nabízí světelný maják, který připojíte do USB, aby došlo k synchronizaci s majákem vašeho vozidla ve hře. Součástí jsou také samolepky, plakáty a nový tutoriál pro modifikace.

Ve Farming Simulatoru 22 si užijete obrovskou škálu zemědělských činností, chov zvířat a lesnictví ve třech různých amerických a evropských prostředí. Tvůrci lákají na nové mapy, plodiny, stroje a značky. Ve hře bude více než 400 autentických strojů a vybavení, přes 100 skutečných zemědělských značek, sezónní cykly, výrobní řetězce, multiplayer a ModHub s bezplatným obsahem vytvořený komunitou.

Přečtěte si také: Farming Simulator 22 nabídne komplexní výrobní řetězce