Antologie The Dark Pictures bude letos pokračovat čtvrtým hororovým zážitkem. Po Man of Medan (2019), Little Hope (2020) a House of Ashes (2021) přinese studio Supermassive Games interaktivní survival drama The Devil in Me.

Opět se vžijete do skupiny lidí ve smrtelném nebezpečí. Tentokrát to budou dokumentaristé, které někdo telefonicky pozve do „Murder Castle“, novodobé repliky domu sériového vraha H. H. Holmese. Po příjezdu však rychle zjistí, že je někdo pozoruje, a dokonce s nimi manipuluje. V sázce je najednou mnohem víc než jen sledovanost...

Vývojáři připravili nové funkce. K dispozici bude inventář postavy, více možností pohybu, jako je běh, skákání a šplhání, a hádanky založené na nástrojích. Abyste přelstili mistra, budete muset přežít několik zvrácených místností, což lze provést sólo, online s kamarádem nebo offline až s pěti hráči.

„Pokuste se uniknout z mučivých spárů této zvrácené zrůdy, co se za každou cenu hodlá stát nejnebezpečnějším americkým sériovým vrahem. Přežijete vražedné pasti, které jsou výplodem jeho choré mysli?“ ptá se tisková zpráva.

„Dokážete riskovat vlastní život pro někoho, na kom vám záleží? Dva kritikou oceňované režimy pro hru více hráčů jsou zpět: sdílejte svůj příběh s kamarádem on-line nebo si předávejte ovladač v off-line režimu pro pět hráčů, protože v množství je síla.

Dokážete přechytračit zabijáka a dostat ven celý štáb? Ve vašem příběhu můžou přežít či zemřít všechny hratelné postavy.“

Kromě standardní edice se The Devil in Me ude prodávat v The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me Animatronic Collector’s Edition. Ta obsahuje fyzickou kopii hry, jedenácticentimetrovou animatronickou bustu, pohlednici a obálku, mapu, vizitku, sběratelskou krabičku a předobjednávkový bonus. Tato verze je exkluzivně k dispozici v obchodě Bandai Namco.