Mortal Kombat se už jednou, tedy vlastně dvakrát, dočkal své filmové verze a spokojenost s ní je diskutabilní. Najdete pozitivní recenze, víceméně spokojené fanoušky, ale samozřejmě také má své odpůrce. Dovolím si však tvrdit, že se ale jedná o jednu z těch zdařilejších adaptací. 

Ovšem můžeme se těšit i na jeho novou verzi, jíž bychom se měli dočkat na jaře roku 2021 a která by měla být největším počinem v historii značky. Naději přinejmenším většímu úspěchu přidává zapojení Jamese Wana v roli producenta. Dalším ze zajímavých jmen je Joe Taslim, herec, který se objevil například ve filmech Rychle a zběsile 6 anebo Zátah: Vykoupení. Taslim by v nové verzi Mortal Kombat měl ztvárnit postavu Sub-Zera

Potěšující novinkou je také fakt, že brutalitou ve filmu se očividně šetřit nebude. Jak prozradil scénárista Greg Russo na svém twitteru, Mortal Kombat bude přístupný pouze pro dospělé a poprvé v historii se v něm objeví fatality. Prý neprozradí sice jaké, ale jako lákadlo na přespříští jaro je to skvělé. Teď jen, aby se nejednalo o nějaké velice nepovedené efekty... Ale zatím nebudeme malovat čerta na zeď.