Spousta lidí si myslí, že ve skutečnosti je Feudal Alloy hra, ve které ovládáte robota, který má v hlavě rybičku a musí ji chránit, aby nezemřela přehřátím. Nicméně není to tak úplně správně. Hrajete ve skutečnosti za rybičku, která robota ovládá. Nejste však jediná rybka, která takto přežívá. 

Ve hře narazíte na spoustu nepřátel, ale žádný z nich nevypadá tak jako vy... Tedy to jsme si doteď pouze mysleli. V novém traileru pro tuto hru se nám totiž dostává pohledu na další rybičky v robotech, jež budou nepřátelské stejně tak jako ostatní.

Feudal Alloy je ručně malované RPG tvořeno českými vývojáři. Jedná se o příběh o rybičce Attu v robotím těle, která touží po pomstě. Bývala totiž farmářem a žila svůj život na poli, kde pěstovala slunečnice. Jednoho dne však jistí psanci zničili její pole i domov, a rybička Attu to nenechá jen tak „plavat“. Co se stane, to se dozvíte až ve hře samotné. Feudal Alloy vychází již 17. ledna 2019 na Steam, Humble a GOG a Nintendo Switch. Konzole PS4 a Xbox One se dočkají posléze.