Letos v listopadu se budou chtít prosadit nové arkádové závody pod značkou Fast & Furious. Vycházejí z animovaného seriálu Rychle a zběsile: Závodníci v utajení od Netflixu a snad dopadnou lépe než loňské Fast & Furious Crossroads.

Fast & Furious Crossroads jsem shodou náhod recenzoval já a rozhodně nešlo o hru za plnou cenu. Měla špatný příběh, špatný jízdní model, grafiku z minulé generace a repetitivní a nudné mise.

Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R snad dopadne lépe. Vývojáři ze studia 3D Clouds lákají na srdcervoucí online závodění pro šest hráčů, včetně lokálního multiplayeru, a singleplayer, kde skutečné hráče nahradí umělá inteligence. Titul je inspirován animovaným seriálem a pochlubí se stejnými dabéry Závodníků v utajení.

Čekat máme intenzivní akci a vzrušující závody na pěti neuvěřitelných místech světa, včetně Los Angeles, Ria de Janeira a Sahary. Hrát budete moci za oblíbené hrdiny jako Tony Toretto, Echo, Cisco a Layla Gray, stejně tak můžete usednout za volant jako jeden ze zločineckého gangu SH1FT3R, jmenovitě Shashi Dar, Moray či Rafaela Moreno.

Díky špionážním úpravám si budete moci odemknout zkratky a přizpůsobit svůj vůz řadou designů.

Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R bude k dostání pro Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Stadia a PC během letošního listopadu za 34,99 eur.