Společnost Codemasters dnes zveřejnila nový trailer z připravovaných arkádových závodů Fast & Furious Crossroads od Slightly Mad Studios, tvůrců série Project Cars, které Codemasters koupil. Jak už jsme viděli dříve, grafická stránka rozhodně nebude to, co by vás na akčních závodech podle filmové značky Rychle a zběsile mělo přitahovat.

Fast & Furious Crossroads místo grafiky sází na hvězdné obsazení a divoké akční závody. Chybět nebude Dominic Torretto (Vin Diesel), Letty Ortiz (Michelle Rodriguez) nebo Roman Pearce (Tyrese Gibson). Ty namluvili původní členové obsazení, ale do příběhu se zamotají i úplně nové postavy.

Těšit se pochopitelně můžete na mnoho modelů různých automobilů. Některé budou vybaveny všelijakými zbraněmi, v gameplay ukázce například vidíme, jak hráč útočí na obrovské vznášedlo s muscle vozidlem, které má na střeše připevněný rotační kulomet. Zajímavě vypadá přepínání mezi jednotlivými vozy. Akce má připomínat film s kaskadérskými kousky, vybavením nebo exotickými místy.

V příběhové kampani si máme užít příběh se špionáží odehrávající se na zajímavých místech po celém světě, kdy známí hrdinové budou lovit mezinárodní zločinecký syndikát. V multiplayeru nás zase čekají nejrůznější bitvy. Vše měl prý schválit Dennis McCarthy, oficiální koordinátor aut Fast & Furious.

Fast & Furious Crossroads mělo původně vyjít v květnu letošního roku, nově se s hrou počítá 7. 8. 2020 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.