Giants Software pokračují v tradici a po velkém Farming Simulatoru 22 přicházejí s menší hrou pro Nintendo Switch a mobilní zařízení Android a iOS. Farming Simulator 23 vyjde 23. 5. 2023.

Oficiální nástupce hry Farming Simulator 20 se pochlubí spoustou nových funkcí. Najdete v něm více než 100 autentických strojů a vybavení od oblíbených výrobců, jako Case IH, CLAAS, DEUTZ-FAHR, Fendt, John Deere, KRONE, Massey Ferguson, New Holland, Valtra a mnoho dalších.

Věnovat se budete moci farmaření, chovu zvířat a lesnictví. Chybět tak nebude ani těžká lesní technika a z velkého dílu přicházejí výrobní řetězce, abyste mohli například přeměnit pšenici na mouku, ze které se pak vyrobí chléb.

Hrát budete na dvou nových mapách inspirovaných Spojenými státy americkými a Evropou (jmenují se Neubrunn a Amberstone). K dispozici bude 14 plodin, které můžete zasít/zasadit a sklidit. Nově hrozny, olivy a čirok. Starat se budete moci i o kuřata.

Tím novinky ještě nekončí, těšit se můžete také na střídání ročních období, které nabídnou jak jedinečné vizuální efekty, tak různé výzvy.

V rámci verze pro Switch a mobily došlo k vylepšení výukového režimu, přidání funkce automatického nakládání klád a palet, stejně tak na další práce na poli, jako je orba a plevel.