Po filmové ukázce a několika gameplay záběrech přichází Farming Simulator 22 s prvním gameplay trailerem, který prozrazuje více o samostatné hře.

V gameplay traileru došlo na ukázku zemědělství i lesnictví, včetně nových prací na poli a plodin. Chybět nemůže změna ročního období, nové stroje a nové mapy.

Tím hlavním je překrásná francouzská mapa Haut-Beyleron. Jde o třetí mapu ve Farming Simulatoru 22, dříve byly představeny mapy Erlengrat a Elmcreek.

„Stejně jako u ostatních map jsme se i u Haut-Beyleron inspirovali různými místy v zemi. Nemá připomínat pouze jedno místo ve Francii, takže si všimnete vlivů z regionů Nouvelle-Aquitaine na jihozápadě země a Provence-Alpes-Côte d'Azur na jihovýchodě – vytváří tak středomořský půvab jižní Francie. Topologie Haut-Beyleron je silně inspirována Beynac-et-Cazenac, včetně téměř identického ztvárnění říčních toků, které mapou protékají,“ prozrazuje studio Giants Software.

„V Haut-Beyleron je kromě krásných sadů na svazích kopců a různých prodejních míst, kam budete dodávat své zboží, spousta zvláštních míst. Uprostřed mapy si všimněte hradu – jen jednoho z vlivů, které sem přišly z jihovýchodních obcí, jako je Sisteron, kterému se také říká Brána do Provence.“

„Na celé mapě je toho však k objevení mnohem více. Třeba tradiční gondoly, které plují po řekách a vytvářejí idylickou scenérii. Nebo hvězdárna, která při západu slunce otevírá svou kopuli a zaměřuje dalekohled na hvězdy. Není od věci občas zastavit traktor nebo se projet autem a pokochat se výhledem. „

V Haut-Beyleron si můžete vytvořit vlastní idylickou vinici. Skvěle se na tomto místě bude pěstovat vinná réva i olivy. Jen pozor na zimu a sníh při zapnutí změny ročního období.

Poslední dnešní novinkou je Year 1 Season Pass. Ten vám zajistí přístup k dodatečným balíčkům, které vývojáři chystají. Půjde o tři samostatné balíčky s novými stroji a nástroji. Kromě nich je na obzoru velké rozšíření, které toho přidá ještě více.

  • První balíček: Zima
  • Druhý balíček: Jaro 2022
  • Třetí balíček: Léto 2022
  • Expanze: Podzim 2022

POPIS HRY:

Farming Simulator 22 nabízí větší hloubku a zároveň největší svobodu v historii značky. Díky více než 400 strojům a nástrojům od 100 autentických zemědělských značek se hráči mohou těšit na vylepšenou a velmi realistickou simulaci. Hra je vhodná pro všechny věkové kategorie hráčů, kteří se ponoří do ještě rozmanitějšího zemědělství, chovu zvířat a lesnictví.

Dvě nové mapy inspirované americkými a evropskými regiony a aktualizovaná alpská mapa Erlengrat nabízejí různé druhy zemědělských aktivit včetně tří nových plodin. Přídavek v podobně sezónních cyklů přidává nové výzvy v průběhu roku a mnohonásobně vylepšuje atmosféru. Hráči nyní mohou využít různé výrobní řetězce a nadále si tak zvyšovat příjem – ať už budou vyrábět chléb, olej, mošt, nebo něco jiného.

Nástroj pro úpravy byl výrazně přepracován, takže přidává do hry spoustu nových možností a umožňuje vytvářet jedinečné farmy a postavy. Farming Simulator, který běží na GIANTS Engine 9, rovněž obsahuje řadu technických vylepšení, jako je realističtější chování umělé inteligence, bohatší světy a výrazný nárůst výkonu na všech systémech.

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI HRY:

  • Více než 400+ strojů, nové kategorie, více než 100 zemědělských značek
  • Pohodový rodinný režim pro 1-16 hráčů
  • Nové plodiny a stroje: hrozny, olivy a čirok
  • Nové herní mechaniky založené na střídání ročních období
  • Výrobní řetězce, které přidávají nový ekonomický rozměr
  • Dvě zcela nové mapy + aktualizovaná alpská mapa
  • Výrazně vylepšené možnosti úprav
  • Zvýšení výkonu na všech systémech
  • Nejnovější technologie: DirectX 12, TAA atd.
  • Dlouholetý farmářský bestseller!

Farming Simulator 22 vyjde 22. 11. letošního roku na PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a Google Stadia. Ve hře budou české titulky.