Farming Simulator 22 od svého vydání klade důraz na zemědělství a chov zvířat, ale stejně jako předchozí díly obsahuje také lesnictví. To se s právě oznámeným velkým rozšířením dostane do popředí na nové mapě, s novými značkami, stroji a herními mechanismy.

V Platinum Expansion se do Farming Simulatoru 22 dostane dříve avizovaná značka Volvo, ale nové stroje a vybavení bude také od značek IMPEX, John Deere, Koller, Komatsu, Pfanzelt nebo Schwarzmüller. Zatím je potvrzen kolový nakladač Volvo L200H High Lift, s kterým bude přesun klád jedna radost. Dále je taky John Deere 843L-II a John Deere FD55.

Celkem bude v Platinum Expansio více než 40 autentických vozidel a vybavení, aby došlo k obohacení zážitku v zemědělství i lesnictví (těžba dřeva a sázení stromů). Na to se váže nová mapa Silverrun Forest, jež je inspirovaná severozápadním Pacifikem. Těšit se můžete na zalesněnou krajinu plnou nových výrobních řetězců, nových druhů stromů a misí. V rámci nových možností se budete moci chopit spreje a označovat stromy.

Platinum Expansion vyjde 15. 11. letošního roku za 20 eur. Pokud Farming Simulator 22 ještě nemáte, tak ve stejný den vstoupí do prodeje Platinum Edition. Ta zahrne původní hru a Platinum Expansion.

Farming Simulator 22 vyšel v listopadu loňského roku s českými titulky na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One.