Po prvních detailech o komplexním výrobním řetězci přichází na řadu představení zbrusu nové americké mapy Elmcreek, kterou doplní upravená mapa Erlengrat z rozšíření Apline Farming z Farming Simulatoru 19 a ještě jedna lokalita.

Emlcreek se inspirovala u amerického středozápadu a nabízí hráčům velká pole a rozsáhlý otevřený prostor pro budování farem. Virtuální farmáři se mohou těšit na řadu polí různých tvarů a velikostí, autenticky vložených do scénické americké krajiny.

Autentické mimoměstské zasazení zahrnuje řeky a tunely v kopcovitých oblastech, prýštící vodopád a také rušnou dálnici obklopenou baseballovým stadionem, obrovskými obilnými sily, čerpací stanicí a dalšími budovami, které utvářejí obzor viditelný z hráčových rozsáhlých polností.

Přečtěte si také: Roční období ve Farming Simulatoru 22 bude jiné než v modifikaci

Zatím se podívejte na obrázky a přečtěte si o komplexním výrobním řetězci. Další informace budou následovat od 21. do 23. 7. v rámci FarmConu 21. Studio Giants Software přinese více informací o herních funkcích a technických vylepšení. Mimo jiné se dozvíme podrobnosti o novince v podobě cyklu ročních období, o nových mapách, obecných vylepšeních, jakož i o řadě dalších přídavků, které budou během této třídenní události oznámeny.

Farming Simulator 22 vyjde na PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One a Stadia ke konci roku 2021. Hra obsáhne české titulky. Podle regionu si fanoušci budou moci užít Massey Ferguson 8S, Fendt 900 Vario, Case IH Magnum 340 nebo Zetor Crystal na obálce standardní edice. V prodeji bude také sběratelská edice s PC verzí hry.