Po mapě Elmcreek, která je inspirovaná středozápadem Spojených států amerických a vnadí na atmosféru zapadákova, se detailně představuje francouzská mapa Haut-Beyleron ze hry Farming Simulator 22.

Haut-Beyleron je inspirovaná oblastmi Nouvelle-Aquitaine, Provence-Alpes-Côte d’Azur nebo Beynac-et-Cazenac. V lokalitě si máme užít tradiční gondoly, zámek a mnoho dalších památek, které budeme moci objevovat. Zároveň se jedná o oblast ideální pro výsadbu vinné révy a olivových hájů.

„Stejně jako u ostatních map jsme se i u Haut-Beyleron inspirovali různými místy v zemi. Nemá připomínat pouze jedno místo ve Francii, takže si všimnete vlivů z regionů Nouvelle-Aquitaine na jihozápadě země a Provence-Alpes-Côte d'Azur na jihovýchodě – vytváří tak středomořský půvab jižní Francie. Topologie Haut-Beyleron je silně inspirována Beynac-et-Cazenac, včetně téměř identického ztvárnění říčních toků, které mapou protékají,“ prozrazuje studio Giants Software.

„V Haut-Beyleron je kromě krásných sadů na svazích kopců a různých prodejních míst, kam budete dodávat své zboží, spousta zvláštních míst. Uprostřed mapy si všimněte hradu – jen jednoho z vlivů, které sem přišly z jihovýchodních obcí, jako je Sisteron, kterému se také říká Brána do Provence.“

„Na celé mapě je toho však k objevení mnohem více. Třeba tradiční gondoly, které plují po řekách a vytvářejí idylickou scenérii. Nebo hvězdárna, která při západu slunce otevírá svou kopuli a zaměřuje dalekohled na hvězdy. Není od věci občas zastavit traktor nebo se projet autem a pokochat se výhledem.“

Později nás čeká ještě detailnější představení aktualizované verze mapy Erlengratu, která původně byla součástí rozšíření Alpine pro Farming Simulator 19.

Farming Simulator 22 s českými titulky vychází 22. 11. 2021 na PC, PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S a Google Stadia. Ve hře bude konečně multiplayer podporující hraní napříč platformami, takže budou moci spolu farmařit hráči na PC a konzolích.

Právě cross-play si bere na paškál televizní reklama: