Máme tady druhý trailer na chystané velké rozšíření Alpine Farming Expansion, které Farming Simulator 19 obohatí o zbrusu novou mapu a více než 30 nových strojů.

Po zakoupení expanze se budete moci stát zemědělcem na mapě Erlengrat, jež je inspirována alpskými regiony ve Švýcarsku, Rakousku a jižním Německu. Tato mapa nabízí malebnou a klidnou krajinu rozprostírající se na obrovské zelené louce s vysokými horami. Pečovat budete o plodiny a zvířata v kopcovitém terénu s křivolakými cestami. Vychutnáte si také osobní vlaky a výtahy s vozíky, které se pohybují z kopce a do kopce v jasně modré obloze.

Nové stroje budou od značek jako Aebi, Lindner, Pöttinger, Rigitrac nebo SIP. Se základní výbavou a přechozími rozšířeními bude vozový park Farming Simulatoru 19 dosahovat téměř na 500 kusů.

Dnes jsme se dozvěděli o nových strojích. Těšit se můžete ještě na značku Bührer, kterou bude zastupovat kupříkladu starší traktor Bührer 6105, zatímco Lindner Lintrac 130 je modernější traktor s menším výkonem. To samé Rigitrac SKE 50 ELECTRIC. Jak název napovídá, jde o traktor na elektrický pohon.

Přečtěte si také: Nový Farming Simulator letos nevyjde, místo něj tři DLC pro Farming Simulator 19

Alpine Farming Expansion se bude prodávat od 12. 11. 2020 na PC, PS4 a Xbox One za 19,99 euro (cca 530 Kč), musíte ale vlastnit původní Farming Simulator 19. V nabídce by měla být i edice původní hry a této expanze. Očekáváme, že se bude prodávat digitálně i v krabičce.

Letos nový Farming Simulator nevyjde, studio si dopřává čas, aby mohlo v příštím roce uvést na trh skutečné next-gen farmaření.