Únikům se bohužel Ubisoft nevyhul ani letos a už v průběhu dne jsme se dozvěděli, že se Far Cry 6 dočká Season Passu, v rámci kterého budeme moci hrát za populární záporáky předchozích dílů. To zahrnuje Vaase Montenegra z Far Cry 3, Pagana Mina z Far Cry 4 a Josepha Seeda z Far Cry 5.

Vypadá to, že hraní za ně budou doprovázet zvláštní a šílené momenty, které se vymykají tomu, co se dělo v samotných hrách. Jinými slovy se budeme moci podívat do jejich pokroucené mysli a prožít několik distinktivních momentů z předchozích dílů a zároveň se dozvědět jejich příběhová pozadí a „zjistit, jaké to je se stát záporákem“.

Zajímavou informací je, že jednotlivá DLC budou rogue-like. Čím déle v mysli jednotlivých záporáků vydržíte, tím více si budete moci odemknout perků a najít více zbraní. S každou smrtí a dalším pokusem budete „moci využít vaše znalosti, abyste se posunuli v záporákově mysli dál“.

Přečtěte si také: VELKÝ souhrn z celé E3 2021 - Oznámení, videa, novinky

Součástí Season Passu také bude Far Cry 3: Blood Dragon zdarma. Z tohoto parodického spin-offu navíc budeme moci využívat několik předmětů a věcí ve Far Cry 6, což zahrnuje zbraně, vozidla a robo-psa K-9000. Připomeňme si, že nedávno byl oznámen i seriál.

Spolu s tímto oznámením ukázal Ubisoft i nové záběry z hlavní kampaně Far Cry 6, kde se podíváme na tamějšího záporáka Antóna Castilla a jeho snahu naučit jeho syna Diega tomu být „správným“ vládcem Yary.

Far Cry 6 vychází 7. 10. letošního roku pro PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Season Pass bude součástí Gold edice hry, případně bude k zakoupení samostatně.