Ubisoft během konferenčního hovoru s investory uvedl, kdy vyjdou hry Far Cry 6 a Rainbow Six Quarantine. Francouzská společnost oba tituly loni na podzim odložila a slibovala, že dorazí během 1. 4. 2021 a 31. 3. 2022. Dnes už víme, že oba budou uvedeny na trh do 30. 9. letošního roku pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Bohužel, české titulky dle všeho nebudou.

Nové informace jsme se nedozvěděli. Šéf Ubisoftu Yves Guillemot na otázku ohledně názvu Rainbow Six Quarantine, který by mohl být problematický vzhledem ke globální pandemii koronaviru, uvedl, že o tom uvažují, ale prozatím název zůstává.

Far Cry 6 nás zavede do fiktivní země Yara, jež leží v srdci Karibiku. Jde o tropický ráj zamrzlý v čase. Desítky let ekonomických sankcí národ zdevastovaly, takže je nyní zchudlý a rozdělený. Část Yařanů svého diktátora Antona Castillu slepě následuje, zbytek je ve jménu obnovy ráje podroben. Když Antonova brutalita přesáhne krajní mez, pohár trpělivosti přeteče a po celé zemi se rozhoří oheň vzpoury.

Ve hře Far Cry 6 se hráči ponoří do adrenalinem pulsujícího chaotického světa moderní partyzánské revoluce. Vydejte se do napínavého boje proti Antonově režimu v bujných džunglích i hustých městech jako Dani Rojas – místní Yařan, který se ocitl uprostřed všeho toho chaosu. V boji, kdy musíte použít všechno, co máte, využijte arzenálu jedinečných a překvapivých nových zbraní, vozidel a zvířecích společníků a staňte v čele revoluce, která vypálí tyranský režim do základů.

Přečtěte si také: Ubisoft popřel velkou spekulaci o Far Cry 6

Rainbow Six Quarantine je taktická týmová kooperativní střílečka zasazena několik let v budoucnosti. Tři hráči budou spolupracovat a bojovat proti rostoucí hrozbě zmutovaných mimozemských parazitů. Tímto novým druhem nepřátel byli infikováni lidé i okolní prostředí. Připravit se máte na intenzivní, chaotické a zcela nepředvídatelné mise, kde vy a váš tým budete riskovat všechno pokaždé, když vstoupíte do zóny.