Příznivci náročných sci-fi akčních her si díky oddanému fanouškovi mohou zahrát další titul s českými titulky. Mayki přeložil únorovou novinku Scars Above a lokalizaci nabízí všem ke stažení.

„Objevil jsem jednu parádní sci-fi akční adventuru, která mě velice zaujala. Rozhodl jsem se ji přeložit i pro ostatní fanoušky tohoto žánru,“ informoval Mayiki koncem února. Netrvalo dlouho a překlad je hotov.

„Překlad této akční pecky je dokončen, otestován, a tudíž nic nebrání tomu, abyste si tuto hru užili taky. Chtěl bych touto cestou poděkovat všem, kdo byli dost trpěliví a počkali si na překlad od překladatele, nikoliv translatoru. Myslím, že to ani moc dlouho netrvalo. Doufám, že budete s překladem spokojeni i když jsem jenom člověk a určitě nejsem neomylný, snažil jsem se, aby měl překlad hlavu a patu a taky trochu toho lidského ducha, který by měl správný překlad obsahovat. Ještě jednou díky, vážím si toho...“ dodal.

Překlad najdete na fóru PrekladyHer.eu.

Ukázka češtiny ve hře Scars Above

Scars Above je náročná sci-fi akčně dobrodružství střílečka z pohledu třetí osoby, která kombinuje uspokojivý pocit z překonávání protivenství se strhujícím spletitým příběhem, zasazeným do záhadného mimozemského světa, který můžete prozkoumat.

Na oběžné dráze Země se objeví obrovská záhadná mimozemská struktura, která ohromí celou planetu: lidstvo jí říká „Metahedron“. Reakční tým analýzy inteligentních kontaktů SCAR, sestávající z vědců a techniků, je vyslán, aby objekt prozkoumal.

Věci nejdou podle plánu a Metahedron tým odvleče vesmírem na záhadnou planetu mimo sluneční soustavu. Vy hrajete za doktorku Kate Ward, členku týmu SCAR, která se probudí omámená a sama na cizí, nepřátelské planetě. Je odhodlaná přežít, a tak se vydává najít svůj tým a zjistit, co se vlastně stalo.

Používejte kombinaci střelných zbraní, zařízení, spotřebních předmětů a kontaktních útoků, dávejte si pozor na výdrž, zatímco budete utíkat, uskakovat a využívat slabých míst, a objevte efektivní taktiku, jak porazit soupeře. Kombinujte různé živelné útoky, porazte přesilu a překonejte jinak nepřekonatelné překážky. Vyrábějte různé předměty a pomůcky, které vám pomohou proti nespočetným hrozbám na této exoplanetě.