V loňském indie hitu Fall Guys: Ultimate Knockout začala čtvrtá sezóna. Přináší kostýmy připomínající futuristická 80. léta i týmový režim pro čtyři hráče. Pokud vám kostýmy přijdou povědomé, tak se Full Guys spojili s Among Us.

Doposud byli Fall Guys sólovým bojem, zvítězit mohl pouze jeden hráč, i když se snažil hrát se svými přáteli. Vývojáři v rámci čtvrté sezóny přinášejí týmový mód, v němž budete hrát společně s třemi kamarády. Nadále může korunku získat pouze jeden hráč, ovšem odměněni budou všichni ostatní z daného týmu.

Dále tady máme sedm nových prostorových úrovní, v nichž budou "fazolky" trpět. Vypíchnu Roll On, tedy závodní verzi obřích rotujících válců plných děr. To bude bolet.

V neposlední řadě byly spuštěny každodenní výzvy. V nich můžete získat více zkušenostních bodů a části korunek. Pro celou korunku bude potřeba 60 částí.

Podívejte se na trailer pro čtvrtou sezónu (úplně nahoře). Ten vám ukáže vše důležité.

Fall Guys: Ultimate Knockout je dostupné na PC a PlayStationu 4 a PS5. Během léta letošního roku dorazí hra na Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch.

Připomeňme, že nedávno Epic Games koupil firmu Tonic Games Group, která je mateřskou společností tvůrců Fall Guys.