Šestá sezóna šíleného a hlavně barevného Fall Guys: Ultimate Knockout dorazí 30. 11. a její tematikou bude „Velkolepá party“, vývojáři se inspirovali festivaly, karnevaly a cirkusy. Obsahem sezóny bude 5 nových miniher a 25 kostýmů, přičemž mezi nimi budou i dva, jež jsou inspirovány hrou Ghost of Tsushima. Dále se dočkáme limitovaného herního módu, který se týká Sackboye.

S příchodem šesté sezóny si budete muset připravit svůj Epic Games účet, jelikož bez něj si Fall Guys už nezahrajete. Integrace účtu však přinese i dobré věci, například hratelnost mezi konzolí PlayStation 4 (zpětně kompatibilní i na PS5) a Steamem nebo návrat vlastních přezdívek.

PĚT NOVÝCH MINIHER A LIMITOVANÉ HERNÍ MÓDY

S novou sezónou se dočkáme spousty nových miniher a atrakcí, které opět ozvláštní hru. První přidaná minihra se nazývá Party Promenade a zahrnuje nové překážky, například vakuové trubky, hrazdy a děla, jež střílí vodní balónky, kterým se musíte vyhýbat.

Full Tilt naopak posouvá nechvalně proslulé houpačky na vyšší úroveň, hráči budou muset spolupracovat, aby je správně vyvážili.

Pipe Dream je kulatý a plný vakuových trubek, které jsou uspořádané jako bludiště a hráči jimi mohou cestovat, budete si však muset vybrat správně, jelikož na vaší volbě může záviset celé umístění.

V minihře Airtime hráči procházejí kombinací různých objektů, uvidíte zde například dopravníkové pásy, hrazdy a rotující plošiny. Ve vzduchu okolo vás se nachází žlutý prostor, ve kterém se musíte udržet co nejdéle, abyste získali body a porazili ostatní hráče.

Leading Light je poslední minihrou a její cíl je velmi podobný jako u té předešlé. Opět se na mapě nachází žlutý prostor, avšak je mnohem menší, tudíž bude mnohem složitější se v něm udržet.

Kromě nových miniher se dočkáme i limitovaných herních módů, touto dobou byl oznámen pouze jeden a bude se týkat Sackboye, animované postavičky, která se vyskytla ve hrách Little Big Planet nebo Sackboy: A Big Adventure.

KOSTÝMY, ODMĚNY A DALŠÍ

Šestá sezóna bude zahájena Cestou slávy, která zahrnuje 50 úrovní s odměnami, v nichž se nachází celkově 25 nových kostýmů. Dva z nich budou ve spolupráci s Ghost of Tsushima a budou vypadat jako hlavní hrdina Jin Sakai.

Aktualizace bude také zahrnovat nové funkce a opravy chyb, například vylepšení režimu diváka, který se automaticky zaměří na vaše přátele, se kterými jste v party.