U příležitosti Velké ceny Miami, která má premiéru tento víkend, zveřejnily společnosti Codemasters a Electronic Arts trailer, který láká na tento nový městský okruh skrz hru F1 22.

Kromě toho jsme se dozvěděli, že Charles Leclerc z týmu Scuderia Ferrari se stal ambasadorem EA Sports a hvězdou obálky F1 22. Aktuální lídr mistrovství světa FIA Formula 1 2022 se tak ocitne v centru pozornosti vedle dalších dvou vycházejících hvězd, Landa Norrise z McLarenu a George Russella z Mercedesu.

„F1 22 je oslavou nejlepších mladých talentů v F1 a my jsme nadšeni z toho, že můžeme navázat hlubší vztah s Charlesem Leclercem. Hra je součástí nové éry Formule 1 a my budeme s Charlesem spolupracovat po celou sezónu, abychom naše hráči vtáhli do akce. Jsme také hrdí na to, že můžeme oslavit naše bývalé mistry světa prostřednictvím F1 22 Champions Edition. Jsou inspirací pro další generaci mladých pilotů a je nám ctí, že jsou společně na obálce naší verze určené pouze pro digitální trh,“ uvedl kreativní ředitel Lee Mather z Codemasters.

F1 22 vyjde 1. 7. 2022 na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One.