Nedávno představené závody F1 2020, které byly oznámeny na 10. 7. 2020 pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Google Stadia, se nám ukazují v prvních gameplay záběrech. Podíváme se na okruh Zandvoort, který se do královny motorsportu vrací poprvé od roku 1985. Nizozemskou trať v F1 2020 nám ukáže Max Verstappen z týmu Red Bull Racing.

Druhé video nám prostřednictvím Carlose Sainze z McLarenu servíruje jedno rychlé kolo na dobře známém okruhu Circuit de Barcelona-Catalunya, na němž se pravidelně pořádá testování.

První gameplay záběry z F1 2020 vezmou fanoušci jistě zavděk, když sezóna byla před prvním závodem v Austrálii přerušena. Všichni doufají, že se jezdci do kokpitů monopostů vrátí v létě a stihne se odjet větší část šampionátu.

Na videích nevypadá F1 2020 vůbec špatně. Na první pohled je patrné, že si vývojáři dali více záležet na prezentaci a využití licence. Posunula se také grafika. Doufejme, že podobně na tom bude i pocit z jízdy. Jinak hra nabídne poprvé v historii režim My Team s možností vytvořit si vlastní tým Formule 1 a zaujmout s ním místo na startovním roštu sezóny 2020. Budete nejen závodit, ale také v roli manažera rozhodovat o jednotlivých činnostech týmu.