Evil Dead: The Game na konci letošního roku nevyjde. Vývojáři potřebují více času, aby nám mohli přinést asynchronní hororovou akci na motivy filmové série Smrtelné zlo a seriálu Ash vs. Evil Dead.

Společnosti Boss Team Games a Saber Interactive se rozhodly směřovat vydání na únor 2022. Čas navíc umožní doladit hru a přidat obsah pro jednoho hráče. Cílové platformy zůstávající stejné, tedy PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One.

Evil Dead: The Game byl oznámen loni v prosinci. Ve hře nebude chybět PvP režim a známé postavy, včetně hlavního hrdiny Ashe, kterého ztvární a namluví Bruce Campbell.

„Vžijte se do role Ashe Williamse nebo jeho přátel z kultovní série Evil Dead a spolupracujte ve hře nabité nadupanou kooperativní a PvP multiplayerovou akcí. Hrajte jako tým čtyř přeživších, prozkoumávejte, rabujte, vyrábějte, ovládejte svůj strach a hledejte klíčové předměty, abyste uzavřeli trhlinu mezi světy ve hře inspirované všemi třemi původními filmy Evil Dead a také původním televizním seriálem Ash vs. Evil Dead,“ dočteme se v tiskové zprávě.

Připomeňme, že odklad na příští rok již postihl Rainbows Six Extraction, Resident Evil: ReVerse, Ghostwire: Tokyo, Digimon Survive a Crimson Desert. Většinou za odklad může situace kolem covidu-19 a nutnost pracovat z domovů. Navíc se v poslední době spekuluje i o přesunu Horizon Forbidden West na začátek roku 2022.