SCS Software před dokončením dodatečného balíčku Iberia, který rozšíří virtuální cesty v Euro Truck Simulatoru 2 o Pyrenejský poloostrov se Španělskem a Portugalskem, oznamují expanzi Heart of Russia. Ta hráče zavede do srdce Ruska.

Euro Truck Simulator 2 před několika měsíci oslavil osmé narozeniny. Oblíbený kamioňácký simulátor od pražského studia i přes své stáří patří mezi hity Steamu a komunita na něj nedá dopustit. V průběhu dubna/apríla se jeho hráči mohou těšit na již zmíněné Iberia DLC. Nicméně, v SCS Software myslí dopředu a lákají hráče na cestování do srdce Ruska - do Moskvy i mimo ni.

Přečtěte si také: Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator dostanou lepší nasvícení

Vývojáři v současné době nechtějí o Heart of Russia moc mluvit. Upozorňují, že ruské území je velmi rozsáhlé a není v jejich silách pokrýt celou federaci, stejně tak neslibují pokrytí celé evropské části v jednom projektu. Jejich současným cílem je pokrýt pouze část Ruska sahající za Moskvu k řekám Volha (horní část) a Oka (dolní část). Jedná se tedy jen o část evropské části Ruska, ale samozřejmě nebudou chybět památky, hluboké lesy a otevřená krajina.

Na další informace a datum vydání si musíme počkat. Připomeňme, že Rusko se už v Euro Truck Simulatoru 2 objevilo. V roce 2018 vyšel přídavek Beyond the Baltic Sea, jenž obsahuje části západního Ruska s Petrohradem.