Není to tak dlouho, co se na internet dostala zpráva o tom, že Epic Games rozesílá vybraným hráčům Fortnite e-maily s dotazníky týkající se předplatného. V e-mailech se společnost ptala, jakou cenu by byli hráči ochotni měsíčně platit a co za bonusy by chtěli. Jak vidno, v e-mailech spousta hráčů předplatné chtěla. Jak jinak si vysvětlit spuštění Fortnite Crew.

Fortnite Crew je speciální předplatné, které vám zajistí různé bonusy. Nejdůležitějším bonusem je Battle Pass pro celou aktuální sezónu. Dále 1000 V-Bucks každý měsíc pro nákupy kosmetických položek v obchodě a exkluzivní Outfit Bundle s jedinečným skinem každý měsíc. Jako první se 2. 12. dostane na outfit Galaxia, který si můžete prohlédnout ve videu výše.

Nevidíte ještě Fortnite Crew ve hře? Epic Games postupně předplatné rozšiřuje do jednotlivých zemí a platforem.

Přečtěte si také: GeForce Now začalo fungovat na iOS a přinese i Fortnite

Předplatné bylo stanoveno na 11,99 dolarů/eur měsíčně (cca 315 Kč). Tato částka vám bude účtována každý měsíc a automaticky se strhne z vašeho účtu do doby, než předplatné zrušíte. Předplatné je spojeno s vaši primární platformou, kde bylo zakoupeno, a není možné ho přenášet na jinou verzi hry.

Pokud již máte zakoupený Battle Pass pro aktuální sezónu a předplatíte si Fortnite Crew, tak na váš účet bude vráceno 950 V-Bucks.