Na Epic Games Store si každý den můžete vyzvednout jednu hru zdarma a přidat si ji do své digitální knihovničky jako vánoční dárek. Po Bloons TD 6, Horizon Chase Turbo, Costume Quest 2, Sable a Them's Fightin' Herds vytahuje společnost z klobouku first-person střílečku Wolfenstein: The New Order. Ta původně vyšla v roce 2014 od studia MachineGames a běžně se prodává za 20 eur.

Wolfenstein: The New Order je reinkarnace klasické first-person série. Zloduši ovládli svět a jenom vy v kůži známého B.J. Blazkowicze je můžete zastavit. Očekávejte intenzivní přestřelky z pohledu první osoby, zatímco se proti vám postaví obrovští nazi roboti, super vojáci a elitní jednotky.

V minimálních systémových požadavcích se uvádí 64bitový procesor a operační systém Windows 7 nebo Windows 8, procesor Intel Core i7 nebo ekvivalent od AMD, 4 GB RAM, grafická karta GeForce 460 nebo ATI Radeon HD 685 a 50 GB volného místa na disku.

Pokud rádi hrajete hry s českými titulky, tak existuje fanouškovský překlad a funguje i ve verzi pro Epic Games Store. Najdete ho zde.