Pokud máte rádi potrhlý a přehnaný humor Borderlands a chcete ještě něco šílenějšího, tak právě pro vás je určen přídavek Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep. Epic Games Store ho nyní rozdává jako samostatnou hru. Čeká vás zhruba 10 hodin hraní, při nichž se můžete připravit na příchod Tiny Tina’s Wonderlands.

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep DLC je mnohými fanoušky považováno za nejlepší expanzi pro sérii Borderlands. Některé magazíny do dokonce zařadily mezi 10 nejlepších rozšíření všech dob.

„Rozbíjej kostlivce, porážej draky a získej super magickou kořist v Tiny Tina's Assault on Dragon Keep. Královna byla zajata a její království je v ohrožení; pouze ty a tví přátelé máte šanci znovu nastolit mír v této výstřední očarované zemi. Probojuj se zrádnými lesy, strašidelnými hrobkami a děsivými pevnostmi, ale dávej pozor — tvoje výprava se může v okamžiku změnit kvůli Tinině vesele chaotickým vrtochům. Ponoř se do epické stolní legrace a připrav se na fantastický souboj o život!“ lákalo tehdy studio Gearbox Software na DLC.

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep si můžete do digitální knihovničky na Epic Games Store přidat do 16. 11. 2021 (17:00). Poté budou zdarma Guild of Dungeoneering, Kid A Mnesia Exhibition a Never Alone (Kisima Ingitchuna).