V obchodě Epic Games Store si můžete vyzvednout a do své knihovny přidat theHunter: Call of the Wild a Antstream Arcade: Epic Welcome Pack. Obě položky budou takto dostupné do 2. 12. 2021.

theHunter: Call of the Wild je lovecký simulátor od studia Expansive Worlds. Vžijete se do role lovce, který se vydává do různých míst, kde loví jeleny, divočáky a různé druhy ptáků. Kromě kampaně pro jednoho hráče se můžete o lovecký zážitek podělit s kamarády v kooperaci.

„Ponořte se do atmosférického otevřeného světa plného života: od majestátních realistických zvířat po šustění listů nad hlavou, zatímco lovíte svou kořist. Můžete se vydat na lov sami anebo se spojit a lovit s kamarády. Jen pamatujte, že v tomto světě nejste jen návštěvník, jste jeho živoucí součást. Když ve křoví konečně spatříte majestátní korunu svého prvního jelena lesního, ten pocit se nedá popsat,“ láká tisková zpráva.

Co se balíčku zdarma týče, tak ten přináší 1090 retro her. Zahrajete si například Space Invaders, Bubble Trouble a Metal Slug. Čekají vás obtížné zkoušky i PvP souboje s jinými hráči.

Další týden budou na Epic Games Store zdarma Dead by Daylight a while True: learn().