Epic Games Store u příležitosti nadcházejícího Halloweenu rozdává PC verzi hororového dobrodružství Among the Sleep. Titul hráče staví do role dvouletého chlapce, v jehož očích noc nabývá obzvlášť děsivých rysů. Najdete svou maminku?

Dobrou zprávou je, že jde o takzvanou Enhanced Edition s technickým a obsahovým vylepšením.

Pro hraní Among the Sleep potřebuje alespoň Windows XP SP2, dvoujádrový procesor o frekvenci 2,4 GHz, 2048 MB RAM, grafickou kartu s 512 MB VRAM, DirectX verze 9.0 a 2 GB volného místa na disku. Doporučuje se Windows 7, čtyřjádrový procesor 2,5 GHz, 4096 MB RAM a grafická karta s 1024 MB VRAM.

Among the Sleep je na Epic Games Store zdarma k vyzvednutí do 28. 10. 2021. Poté bude následovat DARQ v kompletní edici.

V DARQ se vžijete do role Lloyda, chlapce, který se ocitá tváří v tvář nekonečné noční můře. Ve snovém dobrodružství se postavíte před zkoušku v podobě hádanek spojených s gravitací a kradmých fází, ve kterých musíte pečlivě plánovat své kroky.

Kromě hádanek, při kterých Lloyd vzdoruje gravitaci, musíte používat stealth v případě, že jsou poblíž nepřátelé. Je to z důvodu, že v otevřeném světu jste bez naděje na vítězství, vzhledem k tomu, že se setkáte s tvory silnějšími a rychlejšími, než je malý chlapec. Spolehnout se tak musíte na pečlivě promyšlený plán, jak se vyhnout odhalení.