Společnost Epic Games prezentuje hry, které budou v průběhu jara letošního roku dostupné v obchodě Epic Games Store. Tentokrát nejde o žádné velké AAA tituly, ale najdou se mezi nimi zajímavé kousky, u kterých některé může zamrzet, že mají exkluzivitu pro tenhle obchod.

Celému seznamu vévodí první expanze pro Control, která dorazí už za dva dny pro PC a PlayStation 4 verze, zatímco na Xbox One se dostane až za tři měsíce, konkrétně 25. 6. Pak tu máme bojovku Samurai Shodown, jež se mimo počítače podívá také na PS4, Xbox One a Nintendo Switch.

Dread Nautical - taktické tahové RPG s prvky rogue-like, které má kombinovat návykovou hratelnost a podmanivě strašidelné karikatury.

Industries of Titan - 14. 4. vyjde městská budovatelská strategie s možnostmi vytvořit průmyslovou aglomeraci, navrhovat továrny a další nezbytnosti a během toho bojovat s dalšími společnostmi o zdroje, území a moc na Titánu, měsíci Saturnu

Totally Reliable Delivery Service - 1. 4. se hráči stanou kurýry a společně se svými přáteli se pokusí doručit balíčky svým zákazníkům. Při tom zažijí mnoho srandovních okamžiků.

Diabotical - bezplatná multiplayerová first-person arénovka, která zavře hráče do barevného světa robotů. Od 1. 6. si budete moci vytvořit vlastního Eggbota a zahrát si jeden ze 3 různých módů na 9 mapách.

Saturnalia - hororová survival adventura nabízející příběh o skupině postav, která se ocitla v izolované vesnici. Na tomto místě byly prováděny starodávné rituály. Hra je zajímavá tím, že poté, co vaši hrdinové zemřou, tak se pokaždé změní. Jde o takový labyrint.

Sludge Life - first-person akce zaměřena na vandalismus v otevřeném světě plného bláznivých úkolů a silné atmosféry. Uvíznete na malém ostrově a můžete se stát jeho králem.

Among Trees - Malý survival sandbox v divokém, barevném světě plného života. Žijete v malé dřevěné chatě v srdci svěžího lesa. Objevíte hlubiny lesa a při tom musíte jíst, spát a dbát na svou tělesnou teplotu, abyste přežili. To znamená i nutnost sekat dříví.

Control - The Foundation je první expanze pro akční adventuru Control. Studio Remedy nabídne hráčům nový příběh v jeskyních v základech Oldest House s úkolem najít Helen Marshall. Během samotného pátrání se máme dozvědět nejenom o jejím zmizení, ale také něco víc o tajemné Board. Vyjde 26. 3.

Samurai Shodown - Legendární bojovníci jsou zpět, aby znovu rozhodli o osudu světa. Tentokrát v moderním grafickém provedení. Vše oblíbené ale mělo zůstat při starém.

Pokud máte účet na Epic Games Store, tak do 26. 3. si můžete do knihovny bezplatně přidat The Stanley Parable a Watch Dogs. Pro další týden to budou tituly Figment a Tormentor x Punisher.