Velký souhrn z Epic Games Store Summer Showcase 2022. Nová sezóna Rocket League. Fall Guys free-to-play. Motokárové závody s postavičkami od Disney. Veřejná beta akce Space Punks. A další.

Na Epic Games Store si můžete stáhnout veřejnou betu hry PC Building Simulator 2 a vyzkoušet si stavbu svého vysněného počítače. Veřejná beta je dostupná do 20. 6.

Exkluzivně v Epic Games Store se na jaře 2023 objeví vůbec první survival z fantasy světa J. R. R. Tolkiena. The Lord of the Rings: Return to Moria je kooperativní survival, v němž se jako družina trpaslíků vydáte napříč procedurálně generovanou Středozemí. Můžete sami, případně v doprovodu šesti hráčů.

Vedle těžby surovin můžete vyrábět mocné vybavení a objevovat artefakty (například meče, které svítí, když jsou skřeti nablízku). Musíte mít ale na paměti, že těžba přivolá nepřátele. Mezitím bude nutné sehnat jídlo, dostatečně spát, zajistit osvětlení atd.

Příznivci bojovky Sifu se mohou těšit na srpnovou aktualizaci. Obsahovat bude řadu nových modifikací hry, včetně bullet-time, nerozbitelných zbraní, režimu nízké gravitace a dalších. V traileru můžete vidět zvýšenou rychlost útoku. Kromě toho lze nalézt zlaté zbraně, díky nimž jsou pálky, nože a čepele nezlomitelné.

Nízká gravitace má za cíl, aby hra vypadala ještě více jako akční film, protože v prostředí létají papíry, lahve a předměty, do kterých narážíte, když uhýbáte a házíte nepřátele po místnosti. A pokud se zaseknete a narazíte na zeď, měl by vám být bullet-time velkým pomocníkem.

Sedmá sezóna Rocket League bude spuštěna 15. 6. Obsahovat bude řadu rozsáhlých změn, vylepšení hratelnosti a samozřejmě dojde na zbrusu nový Rocket Pass. Hlavní novinkou je nový vzhled arény Utopia Coliseum se zlatými sochami vozidel.

Filmeček připomíná, že 21. 6. bude Fall Guys na všech platformách free-to-play. Všimnout si můžete nových arén a kosmetiky.

Motokárové závody s postavičkami od Disney v novém traileru:

Na Epic Games Store si můžete zahrát veřejnou betu bezplatného kooperativního ARPG titulu Space Punks.

Evil Dead: The Game připomíná úspěch z pohledu recenzí:

Připomínka Ghostbusters: Spirits Unleashed od autorů Friday the 13th: The Game a Predator: Hunting Grounds. Tady si budete moci zahrát za svůj vlastní tým Krotitelů duchů, případně se vžít do strašidelného, avšak někdy komického ducha, který způsobí velkou spoušť. Půjde tedy o klasický koncept těchto tvůrců, což znamená čtyři hráči na straně krotitelů a jeden hráč v roli ducha.

U zbytku už jen videa: