Je už doslova tradicí, že platforma Epic Games Store rozdává svým uživatelům hry zdarma. Po pixel-artové adventuře The Captain a 3D dobrodružství Spirit of the North, jenž jsme mohli vyzkoušet minulý týden, se tentokrát můžeme těšit na survival akci a digitální adaptaci úspěšné deskovky.

ARK: SURVIVAL EVOLVED

ARK: Survival Evolved - trailer

Prvním titulem, kterým nás Epic tento týden obdaroval, je akční dobrodružná survival hra s otevřeným světem ARK: Survival Evolved. Ve hře z roku 2017 od studia Wildcard bude vaším úkolem jediné – přežít. Vašimi přáteli i nepřáteli se kromě ostatních hráčů stanou také prehistorická a mytologická stvoření. Bude jen na vás, zda se vydáte cestou lovce nebo obchodníka.

GLOOMHAVEN

Gloomhaven - trailer

Druhou hrou je RPG tahová strategie Gloomhaven, která je digitální adaptací stejnojmenné stolní hry, a to velmi povedenou a hráči uznávanou adaptací. Jako skupinka se se svými spoluhráči ujmete role žoldáků, přičemž každá postava vyniká jinou schopností a jinými útoky, které jsou definovány pomocí několika speciálních balíčků karet. Kromě desítek úkolů se můžete těšit i na několik dungeonů. Hrát můžete jak v sólu, tak i prostřednictvím online kooperativního režimu.

Čas na přidání her do své digitální knihovničky máte do čtvrtka. Pak je vystřídá Runbow a The Drone Racing League Simulator.