Epic Games Store pokračuje v rozdávání tematických her v rámci Halloweenu. Po Amnesia: A Machine for Pigs, Layers of Fear 2 a Costume Quest 2 přichází na řadu strašidelný les v Blair Witch a krocení duchů v Ghostbusters: The Video Game Remastered.

Obě hry si můžete snadno přidat do svého katalogu na Epic Games Store, čas máte do 5. 11. 2020. Poté bude v nabídce Wargame: Red Dragon, taktická strategie od Eugen Systems z roku 2014.

Blair Witch je psychologický horor od polského studia Bloober Team, které vytvořilo sérii Layers of Fear nebo Observer. Hra je inspirována stejnojmenným filmem (u nás pod názvem Záhada Blair Witch) a zaměřuje se na bývalého policistu, který v tajemném lese hledá ztraceného chlapce. K dispozici máte psa a záhy se ukáže, že musíte čelit čarodějnici, jež tenhle region ovládá.

Ghostbusters: The Video Game Remastered je předělávka akce založené na filmové sérii Krotitelé duchů. Stanete se novým členem skupiny známé z originálu a bojujete proti nočním můrám v New Yorku.