Úspěšný vesmírný simulátor Elite Dangerous se na začátku příštího roku změní. Studio Frontier Developments oznámilo hlavní expanzi Odyssey, která představuje zrod očekávané nové éry tohoto titulu. Rozšíření umožní hráčům opustit kokpit a chodit po nespočtu nových planet, prozkoumat je z pohledu první osoby a také na nich bojovat. Nyní můžete ve hře akorát přistát na planetě a projet se po ní ve speciálním vozidlu.

V Odyssey čeká na hráče řada misi, od diplomacie a obchodu až po smrtící taktiky a všestranný boj. Dále různorodé planety, cíle a NPC. To vše má nabídnout prý nekonečné množství misí a téměř nekonečné množství obsahu, které si budou moci užít. K tomu všemu se máte dočkat taktických skupinových bojů, kdy bude nutná koordinace s vašimi spoluhráči - někdo bude na planetě, jiný může být ve vesmírné lodi. Pro každou misi se musíte vhodně vybavit.

„Odyssey je naše dosud nejambicióznější expanze pro Elite Dangerous. Rozšíření výrazně rozšiřuje již tak bohatý zážitek. Doufáme, že se k nám připojíte, abyste pokračovali v cestě v objevování vesmíru v Elite Dangerous,“ cituje tisková zpráva Davida Brabena, zakladatele a generálního ředitele společnosti Frontier Developments.

Vývojáři se chlubí novou technologií a neomezenou svobodou při průzkumu planet a vesmíru samotného.

Elite Dangerous: Odyssey vyjde začátkem roku 2021 pro PlayStation 4, Xbox One a PC verze Elite Dangerous.