Další hostující postavou ve Fortnite bude Eivor z Assassin's Creed Valhalla. Navíc Ezio, hlavní hrdina Assassin's Creed 2, bude dostupný pro všechny hráče. Dříve byl exkluzivně pro majitele hry Assassin's Creed Valhalla, případně rozšíření Dawn of Ragnarok přes Epic Games Store.

Skin Eivor bude ve Fortnite dostupný ve dvou verzích, jeden skin bude s kapucí a druhý bez ní. Zájemci si budou moci rovněž koupit krumpáč s dvěma sekerami, kluzák připomínající vikingskou loď a emotikon, jak buší sekerami do brnění.

V balíčku Ezia najdete stejné množství věcí. Rozdíl je v tom, že speciální krumpáč Hidden Blade je určen pouze pro něj a nebude se prodávat samostatně.

Eivor a Ezio budou ve Fortnite od tohoto pátku. V plánu je také sběratelský balíček skinů pro největší fanoušky Assassin's Creed s řadou dalších kosmetických doplňků. Ceny zatím neznáme.

Pokud vám to přijde málo, tak battle royale hit dostává nové kostýmy téměř každý den. Mezi nejnovějšími přírůstky je Zoe Clash a Mary Jane ze Spider-Mana. Fanoušci brzy očekávají také zapojení Moon Knighta.