V Laru Croft z Tomb Raider nebo Nathana Drakea z Uncharted se promění hlavní hrdina/hrdinka v nové aktualizaci Tombs of the Fallen. Na hráče Assassin's Creed: Valhalla čeká průzkum starobylých hrobek ve čtyřech prostředích plných hádanek a plošinovek. Po jejich zdolání se můžete těšit na nové vzácné vybavení.

Nové dobrodružství doplní Oskoreia Festival alias Odin’s Wild Hunt. Od 11. 11. do 2. 12. se můžete zúčastnit nových úkolů a aktivit, jako je jízda na koni a boj s duchy v turnaji. Slíbeny jsou různé „strašidelné“ odměny. Abyste se ale mohli festivalu zúčastnit, musíte dokončit Grantebridgescire či Ledecestrescire a zároveň mít osadu na druhé úrovni.

Aktualizace 1.40 také přidává nové dovednosti, včetně Perfect Parry, které ve správný okamžik způsobí nepřítele dodatečné poškození, a Master Counter Roll zase umožňuje útok skrytou čepelí a současně provést Counter Roll.

1.40 update má 25 GB na konzolích Xbox Series X/S, 20 GB na Xboxu One, 6,75 GB na PS5, 4,55 GB na PS4 a 20,31 GB na PC. V prosinci dorazí ještě aktualizace 1.4.1.