Týmy v rámci Electronic Arts chystají více než 35 her. Tituly jsou v různých fázích vývoje pro budoucnost a podle výkonného ředitele Andrewa Wilsona jde o robustní seznam nového obsahu.

V současné době se ale v EA soustředí na nový Battlefield, který vyjde koncem roku, a remasterovanou trilogii Mass Effectu. Tu na počítačích a konzolích přivítáme již 14. května/mája. Ještě předtím zavítá Apex Legends na Nintendo Switch. Bezplatnou battle royale akci od studia Respawn si užijete od 9. 3. Hned na začátku bude hra podporovat cross-play.

Přečtěte si také: Vývoj nového Battlefieldu jde lépe než podle plánu

Příznivci fotbalové série od EA Sports se mohou radovat. Společnost prodloužila licenční smlouvu FIFA s UEFA. Americký vydavatelský gigant podepsal víceletou smlouvu s evropskou fotbalovou organizací, která mu dává výlučná práva na Ligu mistrů a další soutěže, například Evropskou ligu a Superpohár.

EA získala licenci od UEFA poté, co Konami v roce 2018 ztratila exkluzivní práva na Ligu mistrů pro sérii PES. K dnešnímu dni bylo v sérii FIFA odehráno přes 150 milionů minut Ligy mistrů.

Viceprezident EA Sports DJ Jackson se také pochlubil, že chystají šest fotbalových zážitků pro mobilní zařízení. Na Google Stadia bude FIFA 21 dostupná od 17. 3.