Pět let staré Dying Light se dnes vydalo na cestu do pekla prostřednictvím nového placeného rozšíření Hellraid, které je založeno na pozastavené first-person akci stejného názvu.

Hellraid DLC je dostupné ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One za 10 euro. Příběh vypráví o podivném arkádovém stroji, který se jednoho dne objevil ve sklepě Toweru města Harran. Obyvatelé ho vynesli nahoru a hráč se díky němu přenese do temného středověkého světa. V něm musí napadnout Ba’al’s Tower a zabít zbrusu nové démonické nepřátele. Kostlivce a další služebníky pekla budete zabíjet středověkými meči, sekerami a kladivy v kamenných chodbách a matně osvícených komnatách.

„Prověřte svoje schopnosti v napínavých nájezdech do kobek a získejte kořist. Vracejte se do pevnosti, likvidujte nebezpečné nepřátele a získejte dodatečné odměny. Vylepšete si úroveň Hellraid a získejte přístup k novým zbraním, které můžete používat i mimo tento pekelný svět,“ lákají vývojáři do Hellraid. Bojovat můžete na vlastní pěst nebo ve skupině až 4 lidí.

Techland závěrem slibuje nový bezplatný obsah, sběratelské předměty, zbraně, ranky a odměny. Majitelé Hellraidu se k této aktualizaci mají dostat koncem září (september). Mezitím v polském studiu pracují na Dying Light 2. Pokračování zombie survivalu nemá stanovené datum vydání, chystá se pro PC, PS4, Xbox One, PS5 a Xbox Series X. Jak se zdá, tak v letošním roce nevyjde.

Přečtěte si také: Dying Light 2 nabídne velké množství obsahu a hra bude dlouhodobě podporována