Koncem tohoto měsíce mělo vyjít nové rozšíření pro Dying Light. Techland ale obdržel zpětnou vazbu z bety, která se konala koncem minulého měsíce, a rozhodl se pro menší odklad, aby mohl Hellraid doladit. DLC nevyjde avizovaného 23. 7., ale 13. 8. pro PC a o den později pro PlayStation 4 a Xbox One.

Dying Light Hellraid bude stát 10 euro a pro jeho spuštění musíte vlastnit původní Dying Light z roku 2015. Po nainstalování DLC najdete podivný arkádový přístroj, jenž vás zavede do nového herního režimu založeného na nevydané akční fantasy hře z pohledu první osoby, kterou polské studio Techland připravovalo.

„Projděte portálem, nechte známé ulice Harranu za sebou a ponořte se do podivuhodné pevnosti, kterou ovládli služebníci pekla. Zabíjejte zbrusu nové démonické nepřátele středověkými meči, sekerami a kladivy v kamenných chodbách a matně osvícených komnatách,“ lákají tvůrci na Hellraid.

„Prověřte svoje schopnosti v napínavých nájezdech do kobek a získejte kořist. Vracejte se do pevnosti, likvidujte nebezpečné nepřátele a získejte dodatečné odměny. Vylepšete si úroveň Hellraid a získejte přístup k novým zbraním, které můžete používat i mimo tento pekelný svět.

Bojujte na vlastní pěst anebo dejte dohromady skupinu až 4 lidí a buďte ujištěni, že na vás budou poskoci pekla připraveni. Připravte se čelit nesvatým hordám, které se vyrovnají vašemu počtu a síle a připraví vám pořádnou výzvu.“

Přečtěte si také: Dying Light 2 nabídne velké množství obsahu a hra bude dlouhodobě podporována

Pokud máte Dying Light rádi, tak Techland počítá s další podporou hry. Hellraid není posledním rozšířením, a to i přesto, že ve studiu usilovně připravují Dying Light 2. To nemá v současné době stanovené datum vydání, pravděpodobně v letošním roce ani nevyjde.